Extended Lunch Schedule


  • #1

    8:00 – 8:52

    (52 Min)

    #2

    8:55 – 9:42

    (48 Min)

    Break

    9:42 – 9:57

    (15 Min)

    #3

    10:03 – 10:50

    (47 Min)

    #4

    10:53 – 11:40

    (47 Min)

    Lunch

    11:40 – 12:37

    (57 Min)

    #5

    12:43 – 1:30

    (47 Min)

    #6

    1:33 – 2:20

    (47 Min)

     #7

     2:23 – 3:10

     (47 Min)