Activity Bell Schedule


  • Class Period

    Time

    Minutes

    1st

    8:00 – 8:45

    45 Min

    2nd

    8:48 – 9:30

    42 Min

     Break

     9:30 – 9:45

    15 Min

    3rd

    9:50 – 10:32

    42 Min

    4th

    10:35 – 11:17

    42 Min

    Lunch

    11:17 – 11:52

    35 Min

    5th

    11:57 – 12:39

    42 Min

    6th

    12:42 – 1:24

    42 Min

    7th

    1:27 –   2:10

    43 Min

     Activity

      2:10 – 3:10

    60 Min