Last Day of School Schedule


  • #1

    8:00 – 8:35

    (35 Min)

    Passing

    8:35 – 8:38

     

    #2

    8:38 – 9:13

    (35 Min)

    Passing

    9:13 – 9:16

     

    #3

    9:16 – 9:51

     

    Break

    9:51 – 10:06

    (35 Min)

    Passing

    10:06 – 10:09

     

    #4

    10:09 – 10:44  

    (35 Min)

    Passing

    10:44 – 10:47

     

    #5

    10:47 – 11:22

    (35 Min)

    Passing

    11:22 – 11:25

     

    #6

    11:25 – 12:15  

    (50 Min)

    Lunch

    12:15 – 12:50 

     

    Activity

    12:50 – 1:55

    (65 Min)